Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Α.Ο.Ορεστιάδας – Αίαντας Εύσμου 3-1

Σε βαρύ κλήμα όπως αναμενόταν εξ αρχής στο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας οι πράσινοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 3-1 απέναντι στην ομάδα του Αίαντα με τον Σούπερ Κουλαξίδη.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας η Ορεστιάδα ξεκίνησε μουδιασμένα όπως και οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο οι παίκτες του Παναγιώτη Τσιακμάκη κατάφεραν να παίξουν όσο χρειαζόταν για να πάρουν το πρώτο σετ με 25-21, στο δεύτερο σετ οι παίκτες του Αίαντα έδειξαν ότι ήταν σε καλή μέρα και ευτύχησαν να το κατακτήσουν με 26-28. Στο τρίτο σετ οι πράσινοι βελτιώθηκαν και το κατέκτησαν με 25-21 ενώ στο τέταρτο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων κατακτώντας το ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας με το ευρύ 25-11.
Να πούμε ότι η συγκίνηση σε όλους μέσα στο γήπεδο ήταν εμφανής και κορυφώθηκε μετά το τέλος του αγώνα όταν σβήσανε τα φώτα και προβλήθηκε μουσικό αφιέρωμα στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.
Η Διοίκηση του Αθλητικού ομίλου τιμώντας τον Νίκο Σαμαρά διαμόρφωσε το κλειστό γυμναστήριο όπως θα άξιζε στον καλύτερο έλληνα βολεϊμπολίστα.

Α.Ο.Ορεστιάδας(Τσιακμάκης): (Κεμανετζής, Αρχοντίδης, Κουλαξίδης, Βλασακίδης, Γραμματικόπουλος, Καψαλιάρης, Κωνσταντινίδης)

Αίας Εύοσμου(Κουτουνίδης): (Σκαρλατίδης, Καβαδάς, Ιωακειμίδης, Καψιμάλης, Βαφέας, Σακελαρίδης, Κνάπεκ)
Α.Ο.Ορεστιάδας – Αίαντας Εύσμου 3-1(25-21,26-28,25-21,25-11)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου