Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Α.Μ.Ο Γαλαξίας - Α.Ο.Ορεστιαδας 1-3

Σε ένα δύσκολο κατά τα φαινόμενα ματς στο κλειστό της Μίκρας για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του αξιόμαχου Γαλαξία με 1-3.


Συγκεκριμένα η πολύ κακή ψυχολογική διάθεση το παικτών του Α.Ο.Ο φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο καθώς οι Κεμανετζής, Βλασακίδης, Κουλαξίδης, Καψαλιάρης, Κωνσταντινίδης και Αρχοντίδης που επιλέχθηκαν στην αρχική εξάδα από τον Κ. Παναγιώτη Τσιακμάκη δεν μπόρεσαν να αποδώσουν τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα τα δύο πρώτα σετ να πηγαίνουν με διαφορά ενός πόντου, ωστόσο στο πρώτο σετ η Ορεστιάδα ευτύχισε να πάρει διαφορά τριών πόντων στο 18-21 και εν τέλει να κατακτήσει το σετ. Στο δεύτερο σετ οι παίκτες του Γαλαξία εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία του μπλοκ των πρασίνων και κατάφεραν να πάρουν τη διαφορά στο 23-19 και να κάνουν το 1-1. Στην συνέχεια οι παίκτες του Παναγιώτη Τσιακμάκη έδειξαν την πραγματική τους εικόνα, βελτίωσαν το μπλοκ και την επίθεση τους και κατάφεραν να πάρουν άνετα το 3ο σετ με 11-25 και να θέσουν τις βάσεις για το τρίποντο, το ίδιο και στο τέταρτο και τελευταίο όπως εξελίχθηκε ο αγώνας σετ με τους πράσινους να παίρνουν την νίκη κατακτώντας το με 18-25.

Να τονίσουμε πώς στην αρχή του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Νίκου Σαμαρά όπως και ότι και οι δύο ομάδες αγωνίσθηκαν με μαύρα περιβραχιόνια μπροστά σε περίπου 100 θεατές μεταξύ των οποίων και κάποιοι φίλοι της Ορεστιάδας.

Α.Ο.Ορεστιάδας(Τσιακμάκης): Κεμανετζής, Βλασακίδης, Κουλαξίδης, Καψαλιάρης, Κωνσταντινίδης, Αρχοντίδης (Νένογλου, Χουσίδης, Γραμματικόπουλος)

Γαλαξίας(Μοσχοφίδης):Δάλλας, Ρωμαλιάδης, Κόκκινος, Παραδείσης, Καλπάκστογλου, Μούρτζιος


Α.Μ.Ο Γαλαξίας - Α.Ο.Ορεστιαδας 1-3(21-25,25-18,11-25,18-25)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου