Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012



ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

 

 

                                                  Ορεστιάδα, 5 Δεκ  2012

                               

                                                          

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΑΝΘ Η ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8/12/2012

 

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 η ομάδα βόλεϊ των ανδρών του Α.Ο Ορεστιάδας στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α2 εθνικής κατηγορίας   αγωνίζεται με την ομάδα της ΧΑΝΘ στις 19:00 η ώρα στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας και θα ευελπιστεί για την έκτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και έβδομη μαζί με το κύπελλο (κέρδισε τον Έβρο Σουφλίου την προηγούμενη Τετάρτη με 3-1 σετ). Πριν των αγώνα των ανδρών θα διεξαχθεί αγώνας ακαδημιών (ηλικίες 10 έως 12 ετών) μεταξύ των ομάδων του Α.Ο Ορεστιάδας και του Έβρου Σουφλίου. Επίσης θα υπάρχει κατά την διάρκεια του αγώνα DJ που θα έχει την μουσική επιμέλεια . Όπως κάθε φορά θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν  έκθεση φωτογραφιών με στιγμιότυπα παλιών αγώνων και προβολή επίσης παλιών αγώνων του Α.Ο Ορεστιάδας στο χώρο του κυλικείου, χορογραφίες από μαθήτριες του 8ου δημοτικού σχολείου Ορεστιάδας ,  κλήρωση δώρων για τα παιδιά έως 17 ετών. Καλούμαι μικρούς και μεγάλους  να παραβρεθούν στο νέο κλειστό για να απολαύσουν τον αγώνα αλλά και τις παράλληλες εκδηλώσεις
Η ομάδα των γυναικών του Α.Ο Ορεστιάδας αγωνίζεται επίσης το Σάββατο στις 15:30  στην Ξάνθη με την ομάδα του Ερμογένη και στοχεύει σε άλλη μια νίκη.
Το εφηβικό τμήμα του Α.Ο Ορεστιάδας αγωνίζεται  με την ομάδα του Εθνικού Αλεξ/πολης την Κυριακή 9/12/2012 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας στις 12:00  η ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου