Κυριακή 10 Απριλίου 2011


ME ΣΚΟΡ 4 1/2 - 2 1/2 ΝΙΚΗΣΕ Ο Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ (ΣΚΑΚΙ) ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΘΛΟΝ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ Π.Ο.Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Α.Μ.Θ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Το τμήμα ΣΚΑΚΙ του  Α.Ο.Ορεστιάδας  με την νίκη αυτή ισοβάθμησε στην δεύτερη θέση με το σκακιστικό συγκρότημα της Δράμας , αλλά λόγω διαφοράς στον μεταξύ τους αγώνα περνάει στην τρίτη θέση και αφήνοντας πίσω το ΠΝΕΥΜΑΘΛΟΝ . Με αποτέλεσμα να πάρει την τέταρτη θέση και να αποχαιρετήσει την κατηγορία και ο Σ.Φ.Γ.Τ Καβάλας να ανεβεί στην Α' κατηγορία . Ο αρχηγός της ομάδας Άγγελος Τελούδης ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα  και την παραμονή στην κατηγορία ευχαρίστησε όλους τους παίκτες που συμμετείχαν ενεργά στην ομάδα και ευχήθηκε σε όλους τους παλιούς παίκτες και στους νέους  μαθητές της ακαδημίας την επόμενη χρονιά να ανεβεί στην Α΄κατηγορία . Ο αρχηγός της ομάδας είχε στην σύνθεση του τους εξής παίκτες .
1. Τελούδης Αγγελής 1-0 α.α νίκη
2.Νάκος Φώτιος         1/2 β. ισοπαλία
3.Γκρεκίδης Δημήτριος  1-0 α.α νίκη
4.Βανιάν Βαχάν  1/2 β. ισοπαλία
5.Χατζηβασιλείου Σοφία  1/2 β. ισοπαλία 
6. Χριστοδουλή Βασιλεία 0-1 ήττα, που έπαιξε για πρώτη φορά με τα χρώματα της Ορεστιάδας και είναι μαθήτρια στην ακαδημία ! Μπράβο στην μικρή μας αθλήτρια !
7.Βανιάν Βαζγκέν  1-0 νίκη στην εφηβική σκακιέρα !
8.Στα΄ι'κογλου Βασίλειος 0-1 ήτα, που και αυτός είναι μαθητής της ακαδημίας και έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα και προσπάθησε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα , λόγου όμως της έλλειψης εμπειρίας δεν τα κατάφερε . Μπράβο και στον νέο μας αθλητή και να του ευχηθούμε πάντα  θετικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα με την ομάδα της Ορεστιάδας . Τελειώνοντας εδώ την περιγραφή μου να προσθέσω ότι Α.Ο.Ορεστιάδας έκανε τρεις νίκες και τρεις ήττες στους 6 αγώνες του πρωταθλήματος  και συγκέντρωσε 6 βαθμούς .   
Το ΔΣ του Α.Ο.Ορεστιάδας συγχαίρει το τμήμα Σκάκι για την προσπάθειά του και ευχεται του χρόνου να γίνει εφικτή η άνοδος στην Α΄κατηγορία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου